Меню

Често задавани въпроси

Expo Residential Park е място, проектирано с мисъл за хората, които ще го обитават, с мисията да им предостави уникална среда, атмосфера, спокойствие, уют и комфорт. Тoва е място, където те ще създават своите истории. Expo Residential Park предлага нов начин на живот, където градската динамика се усеща, но без да се губи онова усещане за свобода и безгрижие. Тук е домът  за вас и вашето семейство. Тук децата играят  пълноценно, усещат онези неповторими и незабравими емоции, които оставят спомени за цял живот.

Местоположение – Достъпност от и към София – намира се на входа на метростанция „Интер Експо Център – Цариградско шосе“, близо до главна пътна артерия, връзка с АМ Тракия, близо до Летище София.

– Разнообразие от услуги – в Expo Residential Park ще намерите всичко, от което се нуждаете за вашето ежедневие – магазини за хранителни стоки, кафетерии, фризьорски и козметични салони, услуги, заведения…

– Детски градини и училища и здравни заведения – Expo Residential Park е свързан с добре развития се  ж.к. „Дружба“, в който има множество детски ясли и градини, училища, учебни и здравни заведения.

– Район с перспектива – само на няколко минути разстояние от Expo Residential Park се намира бизнес район с  уникални офис сгради.

– Затворена паркова среда- Над 40% от площта на комплекса ще бъдат зелени пространства с разнообразно озеленяване, което да гарантира целогодишно декоративен ефект. Детски площади, зони за отдих, на разположение на живущите в комплекса.

– Без движение на автомобили- Изцяло пешеходна зона във вътрешността на комплекса, за спокойствието и комфорта на живущите.

За максимален комфорт на живущите в Експо Резиденшъл Парк е предвидена дългосрочна поддръжка с голям брой добавени услуги.

Изградено локално платно, за улеснение движението около комплекса. Организирани парко места, за посетители от към ул. Обиколна и две подземни нива за жители.

Проектът включва търговски площи, двустайни и тристайни апартаменти.