Меню

За комплекса

Материалите, в които инвестираме, са първокласни и съобразени с най-високите европейски стандарти и съвременни изисквания за устойчивост. Успешно си партнираме с водещи фирми-лидери в производството им, които гарантират най-доброто качество.

Черпим вдъхновение от спиращата дъха природа и я пренасяме пред домовете ви. Така превръщаме Expo Residential Park в огромен зелен оазис. Повече от 40% от общите външни части са заети от селекция с разнообразни растителни видове, част от които не могат да се срещнат в България. В двора на комплекса е създадена внушителна паркова среда с множество широки алеи, пейки и места за отдих. Поставяме акцент върху малките детайли, сливайки ги хармонично с всеки елемент на екстериора.

Проектирани са детски площадки, оборудвани с модерни съоръжения, а в непосредствена близост до тях може да се насладите на зеленината и спокойствието, което ви осигуряваме.

Предвидени са стотици паркоместа в подземни гаражи, благодарение на които дворното пространство е освободено от автомобили.

Защото вашата безопасност и комфорт са нашият основен приоритет.

Ние не само превръщаме Expo Residential Park в най-удобното и модерно място за живот в София, но и правим крачка в бъдещето, доказвайки че можем да съчетаем в едно място качеството, иновацията и така търсения от клиентите ни уют.